Никос Вертис пристига с екип от 35 човека за концерта си у нас на 8 март
Секция: Шоубизнес
26 Януари 2023 11:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Никос Вертис пристига с екип от 35 човека за концерта си у нас на 8 март

/КРОСС/ Никос Вертис отново ще зарадва българската публика с голям концерт в столичната зала "Арена София". Той ще бъде истински подарък за дамите, тъй като изявата му е насрочена в най-женския ден от годината - 8 март.

Чаровният грък ще пристигне с екип от 35 души, които ще се погрижат за това всеки детайл по звук, осветление и сценична изява да бъдат на ниво.

На сцената с него ще излязат 25 музиканти. Никос винаги е държал на добрата музика и екип. Този път няма да направи изключение.

Очаква се той да изпълни добре познати хитове, както и по-нови песни. Сред тях е и "Se Afisa Sto Htes - Eisai Treli", която бе пусната преди 6 дни и вече има над 300 000 гледания.

Несъмнено обаче най-големият му хит си остава "Thelo na me nioseis". Почти винаги той изпълнява тази песен под съпровода на своята китара.

Очаква се, както обикновено той прави, когато идва в България, да остане няколко дни след концерта, за да снима видео клип към някоя от песните си. И друг път Никос се е доверявал на режисьора Люси Иларионов, с когото през последните години вече заснеха няколко клипа.