Задържаха 25-годишна полицайка с марихуана в Разлог
Секция: БЪЛГАРИЯ
29 Януари 2023 16:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Задържаха 25-годишна полицайка с марихуана в Разлог

/КРОСС/ В кола на полицайка от Разлог е открит половин килограм марихуана. По време на специализирана полицейска операция в района на града е спрян за проверка лек автомобил, управляван от 25-годишна жена. В багажника на автомобила е открит пакет със суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на марихуана. Теглото на канабиса е 478 грама.

По непотвърдена информация, жената, която е родом от Разлог, е служител в столично управление на МВР. По информация на Нова тв баща ѝ също е полицейски служител.

За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано следствено дело по описа на Окръжен следствен отдел-Благоевград, предава БНР.

В последната седмица това е пореден случай с потенциално задържан полицай с наркотици. Преди броени дни при специализирана полицейска операция в Кюстендил беше задържан мъж с наркотици.

Униформените тогава спрели за проверка лек автомобил, който е бил управляван от 32-годишен мъж от Кюстендил. Водачът се представил като служител в едно от столичните управления на МВР.

Отказал е да му бъде направен тест за употреба на наркотици и алкохол. При обиска на лекия автомобил са открити близо 100 грама канабис и 130 грама амфетамини, установени с полеви тест. При последвал обиск в дома на мъжа са открити и иззети електронна везна, гриндер и още 10 г канабис.