УНСС обявява допълнителен прием за магистри за летен семестър 2022/2023
Секция: БЪЛГАРИЯ
01 Февруари 2023 10:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
УНСС обявява допълнителен прием за магистри за летен семестър 2022/2023

/КРОСС/ Обявен е допълнителен прием за магистри за летен семестър 2022/2023.

Университетът предлага 25 специалности и една в дистанционна форма на обучение в РЦДО-Хасково.

Разкрити са нови магистърски програми, съобразени с изискванията на бизнеса, като първата по рода си в България двойна магистърска програма по бизнес администрация (Double Executive MBA Programme) между УНСС и Illinois University (NIU) – USA.

Важна част от приема за магистри са и съвместните програми с други университети като Стопанската академия „Димитър Ценов” - Свищов, Националната спортна академия „Васил Левски”. Някой от съвместните програми са: „Бизнес иновации и мениджмънт”, „Екологично предприемачество”, „Стандартизация и финансово-счетоводен анализ в публичния сектор”, „Стратегически маркетинг” и „Управление на продажбите в търговията” и „Спортен бизнес”.

Приемът за всички специалности в образователно-квалификационна степен „магистър“ е с конкурс по документи. За тях може да се кандидатства срещу заплащане.

Магистърските програми са в редовна и дистанционна форма и с различен срок на обучение – два, три и четири семестъра. Предвидена е възможност за учене и работа при всички форми на обучение.

В уебсайта на УНСС кандидат-магистрите могат да намерят подробна информация за специалноститекакто и по всички интересуващи ги въпроси.