Нетера увеличава капацитета на новата си оптична мрежа в София
Секция: Технологии
02 Февруари 2023 12:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нетера увеличава капацитета на новата си оптична мрежа в София

/КРОСС/  Нетера умножава капацитета на новата си оптична мрежа в София чрез съвременна технология, наречена PON (Passive Optic Network).

За клиентите на Нетера това означава да имат ефективна и надеждна мрежа, която може да им предложи още по-големи капацитети при нужда.

Нетера предоставя на своите клиенти мрежова инфраструктура, изградена по най-високите стандарти. Компанията поема изричен ангажимент, вкл. финансов, да предоставя качествена услуга без прекъсване (т.нар. SLA). В комбинация с други услуги за киберсигурност и DDoS защита, Нетера осигурява достъпна и сигурна мрежа за бизнеса на своите клиенти.

Как работи PON?

Мултиплицирането на различни дължини на вълната на светлината в едно и също оптично влакно позволява гъвкаво управление на наличния капацитет.

По този начин Нетера може да използва най-оптимално своята оптична инфраструктура и да предлага по-голям капацитет на всеки клиент.

Защо PON?

Потребителите на Нетера ще се възползват от гарантирано пълен капацитет на услугата, благодарение на PON технологията, която разделя и оптимизира капацитета на връзката в зависимост от нуждите на клиента. Това позволява на Нетера да обслужва развиващи и разширяващи се бизнеси с много по-гъвкава услуга.