БНТ се разделя с водещата на „100% будни“ Мария Андонова
Секция: БЪЛГАРИЯ
03 Февруари 2023 11:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 БНТ се разделя с водещата на „100% будни“ Мария Андонова

/КРОСС/ Българската национална телевизия се разделя с едно от най-обичаните и емблематични лица на обществената телевизия – Мария Андонова. Водещата на предаването „100% будни“ слиза от екран, за да поеме по нови професионални предизвикателства. 

Благодаря на БНТ, че ми позволи да бъда себе си през цялото това време и за това, че ме накара да повярвам в себе си и в качествата, които притежавам. Екипът на „100% будни“ е прекрасен! Бих искала да благодаря и лично на Стефан А. Щерев за огромната опора през годините, в които сме били заедно на екран“, споделя Мария Андонова.

Мария Андонова е изключителна дама, невероятен професионалист и колега. Разделяме се с нея с голяма тъга, но, разбира се, уважаваме решението ѝ да продължи своя професионален път в друга посока. Пожелаваме ѝ успех и все такава нестихваща енергия“, споделя Николай Табаков, директор на дирекция „Програмно съдържание“ в БНТ.

Екипът и ръководството на Българската национална телевизия пожелават на Мария Андонова здраве и успехи на новите хоризонти.