Първият 4-звезден хотел за вегани в България отваря врати това лято
Секция: Туризъм
06 Февруари 2023 09:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Първият 4-звезден хотел за вегани в България отваря врати това лято

/КРОСС/ Първият в България изцяло веган четиризвезден бутиков хотел ще отвори врати тази година. Концепцията е на компанията Вита Рама, която поема мениджмънта на The Cliff Hotel в Обзор.

"Радваме се, че успяхме да намерим партньори, с които се стремим смело да разнообразяваме и провокираме хотелският продукт в България. Вита Рама влизат в "The Cliff Obzor Bay" с цялата си холистична концепция за здравословен начин на живот. Отзивът е изключително положителен и предварителните пакети са почти разпродадени само за ден", сподели пред Bgtourism.bg съсобственикът на хотела Борис Лефтеров.

Храната в ресторанта ще бъде веган. Хотелът няма да бъде насочен само към хората, които са привърженици на растителното хранене, а „и към всички онези туристи, които търсят здравословен начин на живот по време на ваканцията си.

Хотелът отваря врати за първи път през 2008, като печели престижната награда Best Property Awards в Лондон, за архитекурата, която е дело на Ивайло Лефтеров.

Комплексът разполага са 39 хотелски стаи, 90 апартамента, ресторант с тераса с отворена гледка към морето, спа център и три конферентни зали.

 

Източник: Bgtourism.bg