Актрисата и сценарист Здрава Каменова: Реалните житейски истории са в основата на най-добрите текстове
Секция: БЪЛГАРИЯ
06 Февруари 2023 11:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Актрисата и сценарист Здрава Каменова: Реалните житейски истории са в основата на най-добрите текстове

/КРОСС/ Фантастичната Здрава Каменова покори сърцата на всички гости в емблематичното за София събитие „Елегантният четвъртък“. Специалните срещи от поредицата ивенти се организират от първата в България академия за етикет, протокол и лайфстайл „Живей елегантно“. Академия „Живей елегантно“ предлага знания и умения: как да изграждате успешен публичен образ, как да представяте завладяващо вижданията си пред бизнес партньорите си, как да направите камерата свой приятел и да излъчвате увереност пред медиите. 

Сред публиката на събитието бяха и създателките на академията: първата дама Антонина Стоянова, неповторимата Богдана Карадочева и бизнесдамата Нели Беширова. Повече от час гостите на клуб Black&White в Grand Hotel Millennium бяха в очарователния плен на актрисата с „най-стабилно“ име в България. В своя неподражаем стил Здрава Каменова разказа моменти от живота си, предизвиквайки буря от силни емоции, размисли, бурни аплодисменти и широки усмивки сред публиката. На въпрос от гостите какво я вдъхновява най-много, тя отговори, че реалните житейски истории са в основата на най-добрите текстове.

Като финал на импровизираното шоу гостите имаха уникалната възможност да поговорят лично със Здрава Каменова и да ѝ зададат въпросите, които са искали да питат, докато е била на сцената или на екрана. Изживяването в споделената вечер бе придружено от изискана селекция вина, подбрани от домакините в клуб Black&White, специално за „Елегантният четвъртък“.

„Елегантният четвъртък“ е част от светския календар на културния и бизнес елит в София. Поредицата събития се организират в клуб Black&White, като част от съвместното партньорство между Академия "Живей елегантно" и продуцентска къща Palms Music. Модератор на събитията е радиоводещата Цвети Георгиева.

Повече за следващите звездни срещи, както и информация за курсовете и обученията, организирани от Академия „Живей елегантно“, може да намерите на сайта на академията www.lea-academy.eu.