Xiaomi в България дари над 170 смарт продукта на бранда на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“
Секция: Технологии
07 Февруари 2023 13:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Xiaomi в България дари над 170 смарт продукта на бранда на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“

/КРОСС/ Технологичният лидер Xiaomi дари общо 178 смарт продукта, които са част от богатото портфолио на бранда, включващо смартфони и AIoT продукти, на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ - организация, създадена от родители на деца с онкохематологични заболявания, техни близки и съмишленици. Продуктите на Xiaomi ще бъдат разпределени между Център за социална рехабилитация и интеграция за деца с онкохематологични заболявания „Златна панделка“ и единствения у нас Възстановителен център „Св. Стилиан“ за деца, преминали през болестта, и техните родители край село Опицвет, община Костинброд.

„Изключително впечатлени сме от отдадеността и грижите, които ежедневно се полагат от хората в Сдружението. С огромна радост даряваме редица AIoT продукти от портфолиото на Xiaomi с надеждата, че те ще допринесат за по-добрата ефективност при всички дейности, които се извършват в центровете на Сдружението, както и за престоя на децата и техните родители там. Компанията винаги се е стремяла да предоставя иновации на своите потребители и сме щастливи, че с дарението тази философия намира отражение в лицето на деца и младежи“, споделя Николай Нанков, Country Manager на Xiaomi за България.

Сред смарт продуктите, които Xiaomi дарява, са смартфони, таблети, прахосмукачки, електрически четки за зъби, пречистватели и овлaжнители за въздух, електрически кани за вода, нощни лампи, тонколони, фото принтер, безжични компютърни мишки, раници и други. Те ще допринесат за здравословната атмосфера в двата центъра, за по-голяма свързаност и за забавление по време на летните лагери, организирани от Сдружението.

„Благодарим от сърце за проявената съпричастност към нашата мисия! Тя би била невъзможна без безрезервната подкрепата, която получаваме ежедневно от хора и фирми. Срещнахме страхотни и отдадени млади хора от екипа на Xiaomi, готови по всякакъв начин да дадат своя принос към нашата работа. Дарените продукти ще зарадват много деца и младежи с онкохематологични заболявания, ще направят престоя им в нашите центрове по-забавен и ще улеснят до голяма степен работата на екипите ни“, споделя Маргарита Борисова, председател на Управителния съвет на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“.