ДПС с мащабна дарителска кампания в подкрепа на Турция
Секция: БЪЛГАРИЯ
07 Февруари 2023 23:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ДПС с мащабна дарителска кампания в подкрепа на Турция

/КРОСС/ Мащабна дарителска кампания в подкрепа на пострадалите в опустошителното земетресение в Турция, както и на семействата на загиналите, прави ДПС.

В мислите си ние сме с целия турски народ. Молитвите ни са насочени към бързото възстановяване на пострадалите, заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

В тази ужасяваща трагедия ДПС не е просто съпричастно към скръбта на хората. Правим всичко възможно да сме в помощ и подкрепа на пострадалите чрез мащабната дарителска кампания, която организираме по структурите си, обяви Карадайъ.

Даренията се събират в складовата зона в Хасково в координация с местните ръководители на ДПС по региони. Отговорници за кампанията са зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов и областният председател на Движението Хасково - Мехмет Атаман (За контакт: (тел.) +359 88 9200001)

Вещите, от които хората в Турция имат нужда и които трябва да бъдат неизползвани, са зимни дрехи и обувки, особено за деца, ръкавици, шапки, препарати за почистване, санитарни и хигиенни материали, памперси, одеяла, газови печки, външни батерии.

Пострадалите се нуждаят и от храни - варива, консерви, бебешки пюрета.