Музикантът Евгени Генчев посреща 25 дами в премиерния епизод на „Ергенът“
Секция: Шоубизнес
21 Февруари 2023 15:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Музикантът Евгени Генчев посреща 25 дами в премиерния епизод на „Ергенът“

/КРОСС/ С пълна палитра от вълнуващи любовни трепети, красиви гледки и силни емоции, най-романтичното риалити „Ергенът" се завръща в ефира на bTV, за да покори отново сърцата на зрителите с ударна доза романтика и забавление. Новият сезон ще направи своя телевизионен дебют тази вечер от 20:00 ч. и обещава истинска „симфония от чувства" с главен герой - виртуоза, покорил световните сцени на няколко континента, Евгени Генчев.

Тази вечер Евгени ще посрещне 25 очарователни дами, копнеещи да срещнат любовта и да изживеят своята романтична приказка на едно от най-красивите кътчета на земята - перлата в короната на турската Ривиера - Бодрум. Сред претендентките за сърцето на световноизвестния пианист са европейска шампионка по карате, стюардеса, екзотична танцьорка, учителка, писателка на любовни романи, певица и др.

В първата „Церемония на розата", която ще се състои още същата вечер, за една от тях обаче няма да остане цвете и ще трябва да се раздели с Евгени и да напусне красивото имение завинаги.

„За мен любовта е безрезервна отдаденост, лишена от его. Тя може да оцелее без слава, без пари, без влияние... „Ергенът" за мен не е шоу, не е експеримент - за мен това е реалност! Надявам се тук да срещна любовта такава, каквато не съм я изпитвал - абсолютна и безусловна", споделя Евгени непосредствено преди запознанството си с дамите, които ще се борят за сърцето му в следващите три месеца.

По време на целия сезон участниците ще търсят и откриват различни пътища един към друг, опознавайки както кътчетата на човешката душа, така и екзотични и вдъхновяващи места.

"Ергенът" ще се излъчват всяка сряда и четвъртък вечер от 21 до 23 ч. по bTV.