Тодор Янчев: Целта е Европа, трябва да бъдем нащрек
Секция: СПОРТ
02 Март 2023 12:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тодор Янчев: Целта е Европа, трябва да бъдем нащрек

/КРОСС/ Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев заяви, че класиране за евротурнирите е напълно постижима цел за отбора. "Червените" са трети в класирането с пет точки аванс пред четвъртия Локомотив (Пловдив).

"Изцяло сме фокусирани върху целта да запазим третото място и да се класираме за европейските клубни турнири. Това е напълно достижима цел, но точковата разлика не ни успокоява и трябва да бъдем нащрек", заяви Янчев на брифинг преди утрешния двубой на "червените" с Локомотив (София).

"Това, че Локомотив (София) няма победа от началото на полусезона не ги прави по-слаб отбор. Знаем силните страни на Локомотив, но ние сме изцяло концентрирани върху нашия отбор. Привлякохме левия бек Перейра в последния ден на трансферния прозорец, много качествено попълнение, но ще му е нужно време кондиционно да влезе във форма.

Работим с него по индивидуална програма. Нужни са и няколко дни да оформим документално картотеката. Кога ще играе - зависи от моментната му форма", каза още бившият капитан на ЦСКА.