Том Круз получи почетната награда на Гилдията на продуцентите
Секция: Шоубизнес
02 Март 2023 18:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Том Круз получи почетната награда на Гилдията на продуцентите

/КРОСС/ В Бевърли Хилс се състоя 34-та церемония по връчване на наградите на Гилдията на продуцентите в САЩ. Водещия приз за най-добър филм отиде при "Всичко навсякъде наведнъж".

За най-добър комедиен сериал беше избран "Мечката", а за най-добър драматичен - "Белият лотос".

Наградата в категорията за анимация беше присъдена на "Пинокио на Гийермо дел Торо".

С почетен приз "Дейвид О. Селзник" беше удостоен актьорът и продуцент Том Круз.

„Работя в продуцентската сфера от известно време. Знам какво е необходимо да жертваш, за да правиш това, което обичаш. И знам, че нещата не се случват просто така. Не е само късметът. Но знаете ли, трябва сами да създаваме този късмет. Аз също трябваше да го създам. И искам да знаете, че винаги ще ви подкрепям, всички вас. Колкото по-добре се справя един актьор в работата и живота си, толкова по-добре се справя и студиото, което стои зад него. А колкото по-единни сме всички, толкова по-хубав става живота ни", заяви той.

Той очаква с нетърпение да видя какво ще създаде киното в бъдеще. "Ще продължа да правя всичко възможно, за да допринеса и да помогна на тази индустрия, която обичам.Току-що се върнах от снимки в Южна Африка. Това е зашеметяваща страна. И има красива философия: нарича се Ubuntu - това означава, че човечеството се основава на множествено число, а не на единствено. Ubuntu означава - тук съм заради вас ! И така, благодаря на всички ви. Много благодаря", допълни той.

Актрисата, комедийна звезда, сценаристка и продуцентка Минди Кейлинг получи наградата "Норман Лиър" за принос към телевизията.

„Казват, че колкото по-личен е вашият стил на писане, толкова по-универсален е той. А аз със сигурност съм написала това, което е най - лично за мен. И наистина бях много щастлива да мога да го направя. Фактът, че имам възможността да създам тези истории, е заслуга на икони като г-н Норман Лиър, който проправи пътя за различните хора в телевизията. Това са личности с много нюанси, които понякога са неудобни, друг път егоистични, но винаги забавни и съпричастни с другия", сподели тя.

Отличията, раздавани от Гилдията на продуцентите, са считани за надежден барометър за успех на "Оскар"-ите, които ще бъдат раздадени на 12 март. В професионалната организация членуват 8500 продуценти, работещи в киното, телевизията и новите медии.