Отново испански съперник за Юнайтед в Лига Европа
Секция: СПОРТ
07 Март 2023 15:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Отново испански съперник за Юнайтед в Лига Европа

/КРОСС/ Един от големите фаворити за спечелване на трофея в Лига Европа Манчестър Юнайтед се готви за ново предизвикателство. След елиминацията на Барселона, "червените дяволи" ще се изправят срещу друг представител на испанската Ла Лига - Реал Бетис.

Първата среща между двата тима ще се проведе в четвъртък на "Олд Трафорд" в Манчестър. Юнайтед със сигурност е фаворит в двубоя, докато андалусците ще се опитат да постигнат добър резултат преди реванша на своя "Бенито Виямарин" в Севиля.

Ще се изправи ли Юнайтед на крака след случилото се на "Анфийлд"?

Този двубой от турнира на УЕФА е възможност за Манчестър Юнайтед да поднесе извинение на своите привърженици за случилото се срещу Ливърпул през уикенда. Както е известно, "дяволите" претърпяха унизително поражение с 0:7 срещу мърсисайдци в мач от английската Висша лига.

Очаква се мениджърът на английския тим Ерик тен Хаг да направи промени в своя стартов състав срещу Реал Бетис. Футболисти като Марсел Забицер, Скот МакТоминей, Джейдън Санчо, Арън Уан-Бисака и Алехандро Гарначо могат да се появят сред титулярите. По този начин Тен Хаг би потърсил свежест в тима след едно наистина слабо представяне през уикенда. Възможно е и аржентинският бранител Лисандро Мартинес да седне на пейката след лошия си мач срещу Ливърпул, а сред титулярите да се завърне Хари Магуайър.

Маркъс Рашфорд остава най-опасният футболист на Манчестър Юнайтед. Английският национал се наслаждава на своя най-силен сезон до момента, като той е голямата надежда на тима за бързо излизане от внезапно сполетялата го криза.

Реал Бетис не е отбор за подценяване

Предвождан от доказан специалист като Мануел Пелегрини, печелил Висшата лига в миналото, Реал Бетис не е отбор, който може да бъде подценен.

Андалусците се намират на 5-а позиция в Ла Лига, като те спечелиха последните си три мача в испанския шампионат. В селекцията на Бетис има достатъчно класни футболисти, за да бъде оказана съпротива на "Олд Трафорд" в четвъртък. В защита за тима се изявява световният шампион с Аржентина Херман Пецела, а Уилям Карвальо и Андрес Гуардадо внасят нужната стабилност в халфовата линия.

Несъмнено обаче най-интересният футболист в селекцията на Бетис е французинът Набил Фекир. Плеймейкърът е играч със завидна креативност, който може да "измисли" нещо интригуващо във всеки един момент. Очаква се в атака да му помагат бразилецът Луис Енрике и завърналият се в Испания след дълъг престой на Острова Айози Перес.

Определено срещата между Манчестър Юнайтед и Реал Бетис представлява интерес за хората, обичащи да правят спортни залози за Лига Европа в активната спортна секция на winbet.bg. Манчестър Юнайтед са категорични фаворити в коефициентите - 1.45 за тяхна победа от WINBET, срещу 7.18 за победа на техните съперници, но как ще им се отрази психологическия натиск след погрома от Ливърпул не е съвсем ясно.

Спортни функционалности в WINBET

Новите спортни функционалности на WINBET вече са налични за всички клиенти на най-големия игрален сайт.

"Ранно изплащане" гарантира затваряне на залог, ако подкрепеният от потребителя отбор поведе с два гола разлика. В същото време, играчите могат да се възползват и от функцията "Бонус Колонка", при която всяка добавена среща към правата колонка носи допълнителен процент към печалбата.

Възможни са промени в посочените коефициенти. Актуалните коефициенти са на winbet.bg.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.