Грузински политолог за размирици в Грузия: Президентът на Грузия отдавна служи на интересите на западните страни и Америка
Секция: СВЯТ
08 Март 2023 11:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Грузински политолог за размирици в Грузия: Президентът на Грузия отдавна служи на интересите на западните страни и Америка

/КРОСС/ Президентът на Грузия отдавна служи на интересите на западните страни и Америка, а не на Грузия и грузинския народ. Тя отдавна прави изявления, които противоречат на Конституцията на Грузия и подкопават сигурността на страната ни, това заяви грузински полотолог Шота Апхаидзе в ефира на предаването "СоловьевLive" което се излъчва в youtube.

Според него това, което се случва не е случайно, това са редовни директиви от Америка.

"Нашият законодател сега приема много важен закон за по-нататъшното развитие на нашата държава и за защита на нашия суверенитет от чужди агенти. В тази връзка Западът много внимателно и подробно подготви план за дестабилизация на Грузия в случай, че този закон бъде прие", заяви Апхаидзе.

Америка разбира, че техните фондации, Отвореното общество (Фондация Сорос) финансират деструктивната опозиция в Грузия, финансират НПО. Това всъщност е агент за влияние. Тоест, ако се отпуска безвъзмездна помощ например за финансиране на правата на човека, защита на природата - защо тогава тези помощи отиват за финансиране на някакви протестни акции? Ето това не мога да разбера.

Значи държавата има право да приеме такъв закон, защото тези юридически лица и хората, които работят там са едва 5%. А останалият процент също са граждани на Грузия, които не са съгласни с тях! И става така, че тези НПО-та сякаш решават съдбата на държавата и народа ни, в заключение добави политологът.