Yettel дава 1 година безплатна застраховка за най-новите флагмани Galaxy S23 на SAMSUNG
Секция: Технологии
08 Март 2023 15:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel дава 1 година безплатна застраховка за най-новите флагмани Galaxy S23 на SAMSUNG

/КРОСС/ Почитателите на SAMSUNG, които през март грабнат от Yettel най-новите модели от емблематичната серия Galaxy S, ще получат 1 година безплатна застраховка от телекома. Последното поколение премиум устройства на бранда идват със защита Смартфон протект+, с която новите собственици на  SAMSUNG Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ и Galaxy S23 ще могат да бъдат спокойни в случаи на счупване, намокряне, злонамерена повреда и дори кражба на телефона.

Благодарение на завършената екосистема на устройствата в Yettel клиентите получават грижа за мобилните си апарати, която започва с тяхната покупка и продължава през целия им жизнен цикъл. Потребителите могат да избират от страхотни устройства, които идват с единствената у нас 3-годишна удължена безплатна гаранция, предлагана от телеком. Имат възможност да сключат и застраховка за устройството си, която включва както случайна повреда – като счупване на екрана,  или умишлена такава, причинена от някой друг, така и кражба. Застраховката има покритие в целия свят и започва да тече веднага след сключването ѝ. Всеки клиент има право на до 2 одобрени щети в рамките на 12 месеца, а заявяването на щета е максимално улеснено – с телефонно обаждане на номер 123. При нужда от ремонт или подмяна на апарата, клиентите получават и експертна помощ в собствен оторизиран сервизен център на Yettel. Той обслужва гаранционно и извънгаранционно най-популярните марки и модели смарт телефони с оригинални части, а клиентите с договор за мобилни услуги могат да вземат резервен смартфон за времето, в което оставят устройството си за ремонт.

Новата серия SAMSUNG Galaxy S23 прави нова стъпка в премиум изживяването със смарт телефоните Galaxy. Моделите Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ и Galaxy S23 работят със специален чип Snapdragon 8 Gen 2, разработен за Galaxy, като резултат от тясното сътрудничество на SAMSUNG с Qualcomm. Galaxy S23 Ultra предлага най-модерната камера на Galaxy и е първият Galaxy телефон, който може да се похвали със значително оптимизиран Adaptive Pixel с 200MP сензор с невероятна прецизност.  Има 6,8“ екран и пренася възможностите на Note серията на SAMSUNG в S флагман благодарение на стилуса S Pen. Резолюцията му е QHD+, а мощната конфигурация се подхранва от голяма 5000mAh батерия, която може да бъде зареждана бързо с 45W по кабел и с 15W безжично.

В Galaxy S23+ и Galaxy S23 емблематичната камера на Galaxy също е оптимизирана.  При Galaxy S23+ е с три сензора, оглавявани от 50 MP основен, ултраширок 12 МР със 120° зрително поле и 10 МР с възможност за 3х оптично увеличение. Има голям 6,6“ екран и 4700 mAh батерия, която може да бъде зареждана бързо с 45W по кабел и с 15W безжично. SAMSUNG Galaxy S23 5G разполага с 6,1-инчов екран, а камерата е с характеристиките на Galaxy S23+. Батерията му е 3900 mAh, като зареждането е 25W с кабел и отново 15W по безжичен път.

Промоционалната оферта е в сила до края на март при покупка на устройство от серията SAMSUNG Galaxy S23 в брой или на изплащане в онлайн магазина на Yettel и в цялата търговска мрежа заедно с план Total Unlimited по избор и договор за 24 месеца.

Повече за пълните условия на кампанията можете да намерите тук.