Костадин Костадинов: Ако аз управлявах страната, веднага щях да изгоня посланиците, които се месят във вътрешните работи на страната ни
Секция: Коментари
11 Март 2023 09:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Костадин Костадинов: Ако аз управлявах страната, веднага щях да изгоня посланиците, които се месят във вътрешните работи на страната ни

/КРОСС/  "Единствената мярка в борбата с инфлацията и спекулата с цените на хранителните стоки, е да развием собствено производство на храни. В момента 80% от храните в магазините са внос - как да им намалим цените, сред като не ги произвеждаме? Какво се случи обаче, когато единствената българска държавна фирма започна да произвежда храна (мляко, сирене, масло и кашкавал) с цена 30% по-ниска от вносните, и същевременно много по-качествена от западноевропейските боклуци?

Буквално на следващият ден шефа на "Ел Би Булгарикум" беше уволнен. Причината е настояването на посланиците на Германия и Австрия, които на специална среща с министъра на икономиката са поискали той да бъде премахнат, защото така застрашава монополното положение на чуждите вериги, които са почти 100% собственост на тези две държави.

Уважаеми сънародници, България е колония, и единствената организирана сила в страната, която може да върне свободата и независимостта на Родината, е Възраждане. Ако аз управлявах страната, веднага след тази среща щях да изгоня от България тези посланици заради недопустимото им вмешателство във вътрешните ни работи. Само Възраждане може да гарантира сигурност, мир и високи доходи на населението на България. Изборът на 2 април е ваш. Аз моят съм го направил отдавна.

Избери свободата! Избери Възраждане!", написа Костадин Костадинов във своята страница в социалната мрежа Фейсбук.