Предстоящи събития в страната на 12 март 2023 г.
Секция: Предстоящи събития
12 Март 2023 06:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 12 март 2023 г.

/КРОСС/ ***

От 14:00 в София, Пловдив, Варна, Русе, Стара Загора, Силистра, Шумен, Търговище ще се проведе шествие под надслов "България - Зона на мира!". Организатори са граждани, както и от: "Български национален съвет за мир", "Свободна и мирна България", НСС "Св. Георги Победоносец".

***

Бургас.

От 17.00 часа в Кукления театър ще започне празничен концерт, посветен на международния ден за защита правата на жените - "Денят на жената".

***

Бургас.

От 18.00 ч., в залата на Областна администрация - Бургас на ул. "Цар Петър" 1, Цветана Иванова, която е един от най-ревностните последователи и изпълнители на произведения на Лазар Николов, ще изнесе концерт под надслов "Пътека между световете".

***

Добрич.

От 10.30 ч. в офиса на ГЕРБ-Добрич ще се състои пресконференция, на която ще бъдат представени всички кандидати за народни представители от областта и приоритетните политики при бъдещо управление на страната.

***

Чепеларе.

От 9.30 часа продължават състезанията в к.к. Пампорово, по пътя за с. Стойките, където ще се проведе надпреварата в дисциплина СКИ-БЯГАНЕ (Спринт).

***

Стара Загора.

От 11.00 часа в Кукления театър ще се състои куклен театър за деца "Задави се Меца" - по Ран Босилек.