Радостин Василев: Не мога да простя предателството на Слави Трифонов спрямо българския народ
Секция: Коментари
12 Март 2023 13:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Радостин Василев: Не мога да простя предателството на Слави Трифонов спрямо българския народ

/КРОСС/ Коалицията „Продължаваме промяната" - „Демократична България" дава надежда след няколко неуспешни парламента и след едно свалено правителство без вина за стабилно управление. Реформаторските сили в пълната им сила се обединяват с една цел - да спечелят убедително. Това каза Радостин Василев от „Продължаваме промяната" - „Демократична България" в предаването „Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

Коалицията по думите му функционира добре. „Нормално е да има недоволни, сърдити, но в крайна сметка е бъдещото развитие на България", коментира той.

По думите му основната политика на ГЕРБ е да вкарва страх в хората от бъдещето.

Василев заяви, че не може да прости предателството на Слави Трифонов спрямо българския народ. „Бях вложил много вяра в неговия проект. Истината е, че всичко, което съм постигнал в проекта „Има такъв народ", не съм го постигнал, защото г-н Трифонов ми е помогнал, а заради моите знания и умения. Съюзявайки се с мафията за пореден път, защитава в момента едни ъндърграунд субекти, които ни притесняват в Плевен и не можем да водим нормална кампания. Истина е, че никой вече не обръща внимание на г-н Трифонов", коментира той.