Зеленчук е честна булка, кълнем се в кефките!
Секция: Коментари
14 Март 2023 13:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Зеленчук е честна булка, кълнем се в кефките!

/КРОСС/ По време на война, преди сватба и след лов се лъже най-много. Психологическата война съпътства бойната такава. Например от медиите на верните ни демократични партньори /тоест тези велики сили, които ни таковат/, разбираме, че още миналата пролет Русия е свършила горивото за танкова, свършила е ракетите и снарядите.

Явно от една година рашките се бият в УкраИната с прави лопати и ги замерят с прашки /за младежите - прашка е ловно приспособление от дърво и ластик, което изстрелва надалеч разни неща като хартиени фунийки, камъни и т.н., другото е от извратеното ви въображение/. Разбрахме също така, че руснаците крадат чипове от стари перални, за да правят дронове от тях. Аз гледАх, гледАх моята пералня и установих, че не мога да направя дрон от нея, ама може и да не ги разбирам тия работи.

Сега демократичните ни партньори ни уведомяват, че Путин вадил от музеите старите танкове, щото свършил новите в Украйна /ония, новите, дето миналата година им свърши горивото и си седят на къра без гориво и ръждясват/. По презумпция се разбира, че евроатлантическите държави изпращат на Зеленчук само най-последните писъци в отбранителната техника, а не бракуваната такава, каквито злостни слухове разпространяват рашките.

Аз доста се чудя и какво точно ние сме им изпратили с оглед въоръжението на българската армия. Като знам как укрите настояваха за ракетните ни комплекси С-300 от 80-те години, явно старата техника е доста ценна и върши работа, за разлика от новите американски оръжия, които се скапват. Впрочем имам стара руска ютия, която е на моя възраст. И работи чудесно. За този период смених повече от десет ютии Тефал с най-сигурни и дълги гаранции. Та такива ми ти работи....

Впрочем, булката - Зеленски - е чесНа. Кълнем се в Ф-16!

 

Източник: Елена Гунчева/фейсбук