Петъчната игра на Yettel идва с отстъпки до 30% през март
Секция: Технологии
17 Март 2023 11:13
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Петъчната игра на Yettel идва с отстъпки до 30% през март

/КРОСС/  И през март играта „Петък с Yettel" няма да пропусне да изненада потребителите с атрактивни отстъпки за смарт устройства и разнообразни партньорски оферти. В последния работен ден от седмицата клиентите на оператора могат да открият специалния банер на играта в мобилното приложение Yettel и да изтрият виртуалната скреч карта, която разкрива спечелената отстъпка. През март сред промокодовете са скрити предложения от партньорите на телекома: магазини за премиум козметични марки Zlatna Ribka, верига хотели „Шарлопов груп", Booking.com, Top Rent a Car, Escreo и Praktis.

Отстъпка от 30% за смарт часовника RIVERSONG Motive 5E ще зарадва всеки почитател на активния начин на живот. С тънък и лек дисплей, повече от 100 спортни режима и целодневно наблюдение на здравето, той е идеалното допълнение за тези, които обичат да спортуват и да се грижат за себе си. През целия март потребителите могат да спечелят и 20% намаление за смартфон POCO X4 GT 5G 128GB и 25% за POCO M4 5G 64GB, който впечатлява със своята 5G връзкa с Mediatek Dimensity 700, дълготрайна батерия и стилен дизайн. Любителите на музиката и аудио форматите ще имат възможността да се сдобият с отстъпка от 20% за 2 модела страхотни безжичните слушалки - HUAWEI FreeBuds Pro 2 и XIAOMI Redmi Buds 3 Pro.

Точно навреме за пролетно разкрасяване през март с изненада в петъчната игра се включват и партньорите от Zlatna Ribka. Всеки петък от месеца веригата магазини за премиум козметични марки ще участва с 10% отстъпка за козметика за коса на разнообразни брандове. На прага на сезона на ремонтите строителният хипермаркет Praktis се включва в играта „Петък с Yettel" с 15% намаление, а иновативните бои ESCREO предоставят промокод за 100 лв. отстъпка при поръчка над 290 лв. Топлото време предразполага и към повече пътувания, които ще бъдат по-достъпни, ако късметът на участниците в играта им донесе 12% за кола под наем от Top Rent A Car, 11% намаление за нощувка в хотелите на „Шарлопов груп" и 4% кешбек при резервация на почивка през платформата Booking.com.

Всеки потребител на мобилното приложение на Yettel може да участва в играта по веднъж дневно всеки петък, а спечеления промокод има възможност да сподели с приятел или любим човек, който също е в мрежата на телекома.