Георги Георгиев, БНО: Ние сме в своя период на израстване
Секция: Интервюта
18 Март 2023 09:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Георги Георгиев, БНО: Ние сме в своя период на израстване

/КРОСС/ В предаването „Още от деня" по БНТ Георги Георгиев, каза че за един актьор е присъщо да бъде в различни образи. „Смятам, че въпреки всичко, ние сме достатъчно последователни, защото дори в кампанията са Пищова, правехме всичко с цел пародия да изобличим политическия елит. Дори, когато бях гол с тиква, отново призовавах хората да не ги е страх, в това имаше много голяма символика. В България срещнах хейт, в Русия казаха, че съм герой".

Участието в тази кампания не е пародия, но ние винаги сме се опитвали да осмеем политиците, заяви Георгиев. „На обикновения човек му писна да се гаврят с него, затова и аз си позволявам да се гавря с политиците".

Относно слабият ни предишен резултат, разбира се, че няма как да бъде по-голям, защото малките партии умишлено биват държани в дъното, смята Георгиев. „Излишно е да обяснявам, че кражбата и манипулацията на вотове е голям факт."

Ние сме в своя период на израстване, ако трябва да сме тотално откровено - аз знам как се правят избори, ние не можем да отделим над 2 милиона, за да платим на застъпници, продължи Георгиев.