Рецидивист обра детска градина във Варна
Секция: БЪЛГАРИЯ
18 Март 2023 17:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Рецидивист обра детска градина във Варна

/КРОСС/ Рецидивист обра детска градина във Варна. Мъжът разбил вратата на кухнята и се насочил към хранителните продукти. На сутринта домакинът на детската кухня с изненада установява, че от помещението липсват 29 бутилки олио и 5 литра почистващ препарат.

„Колежката е видяла, че вратата е разбита. Пред стълбите е намерила един пакет кайма, което й сигнализира, че има кражба", обясни зам.-директорът „Ученическо и столово хранене" - Варна Добринка Йорданова.

Освен каймата, липсват и 29 бутилки олио от детското заведение. „Бяхме потресени! Това все пак е детска градина. Храним малки деца. Това е посегателство върху нашите деца", каза Йорданова.

Полицията прави оглед. Оказва се, че не липсват само олиото и каймата. „Установи се, че са взети и два почистващи препарата и две чепки банани", посочи зам.-директорът на „Ученическо и столово хранене" - Варна.

Часове след наглия обир униформените задържат крадеца - мъж на 20 години, известен на МВР. За една вечер, освен детска градина, той е обрал и апартамент, откъдето задигнал музикална уредба.

По-късно по-голямата част от продуктите са върнати в детското заведение. Мъжът бил заловен, докато закусва с откраднатите продукти с приятели. От полицията споделят, че това е случай без аналог.

Нова телевизия, „Събуди се"