Нанков: Хората виждат с очите си застоя, обхванал страната
Секция: ПОЛИТИКА
20 Март 2023 17:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нанков: Хората виждат с очите си застоя, обхванал страната

/КРОСС/ "Получаваме доверието на хората от област Ловеч вече много години и сърдечно им благодарим - за нас това е не само чест, но и огромна отговорност", коментира във фейсбук кандидатът за народен представител и бивш регионален министър Николай Нанков от ГЕРБ.

"В лично качество винаги съм бил спокоен да гледам моите съграждани в очите, защото никога не съм ги подвеждал. Напротив - убеден съм, че честността и откритият разговор са в основата на политиката. А най-погрешният подход е да подценяваш интелекта на гражданите. Те виждат с очите си застоя, обхванал страната на всички нива откакто ГЕРБ не управлява. Усетиха по джоба си финансовата нестабилност, във всекидневието им вече няма сигурност и предвидимост", допълва Нанков.

Вярвам на хората, вярвам в тяхната мъдрост и правилна преценка. Знам, че на 2 април те ще подкрепят кандидатите от листата на ГЕРБ-СДС. И ще победим! Защото е важно за България, важно е за всеки български гражданин! Номер 2 за Стабилна България Отново, пише още кандидатът за нареден представител.