Soft1 Cloud ERP подкрепя дигиталната трансформация във ,,ВЕКТОР 77" ЕООД
Секция: ЛЮБОПИТНО
21 Март 2023 21:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Soft1 Cloud ERP подкрепя дигиталната трансформация във ,,ВЕКТОР 77" ЕООД

Soft1 Cloud ERP подкрепя дигиталната трансформация във ,,ВЕКТОР 77" ЕООД и търговската им верига от онлайн и физически магазини БГ Хлапета

/КРОСС/ Вектор 77" ЕООД, водеща българска компания за търговия на дребно с бебешки и детски продукти, която успешно развива своите магазини „БГ ХЛАПЕТА", избра цялостното ERP решение на SoftOnе, за да обедини всички свои бизнес процеси в една иновативна платформа.

Богатата и мощна функционалност на Soft1 Cloud ERP дава възможност на „Вектор 77" ЕООД да обедини търговското и финансовото си управление в единна съвременна ERP платформа, конфигурирана така, че да съответства на индивидуалния начин на работа и конкретните бизнес нужди на компанията.

Чрез внедряването на Soft1 Cloud ERP, „Вектор 77" ЕООД вече има ясна и лесна проследимост на складовите си наличности и постига по-висока производителност, обработвайки значително по-голямо количество онлайн поръчки. Решението значително намалява необходимостта от неавтоматизирано въвеждане на данни, като имена на клиенти и детайли за адресите на доставка, което не само спестява време, но и намалява риска от човешки грешки. Компанията вече разполага с подробна отчетност и със значително по-добър анализ на продажбите си, което подпомага вземането на навременни и точни управленски решения за развитието на бизнеса.

Интеграцията на Soft1 Cloud ERP и дейността на „Вектор 77" ЕООД, свързана с електронната търговия, подпомага компанията да подобри своите цялостни бизнес процеси, да оптимизира функционалността на своя уеб магазин и онлайн каталози и да гарантира, че ценовите параметри са актуални и винаги в съответствие с пазарните условия и търсенето.

Г-н Димо Димов, управител на „Вектор 77" ЕООД заяви: „Направихме сериозно проучване на пазара на ERP в България, защото си давахме ясна сметка, че ако искаме да имаме истинска бизнес полза от внедряването на такова решение, то част от процесите и функциите му трябва да са направени индивидуално за нашия бизнес, а не да се обвържем с решение със строго изградена функционалност и невъзможност да бъде променяно според нашите нужди. Soft1 Cloud ERP покрива всичките ни изисквания и твърдо вярвам, че е един от най-добрите софтуери на българския пазар. Качеството на работата и на професионализма е на много високо ниво, както и силно оценяваме бързата реакция на специалистите на SoftOne при възникнали бизнес казуси.".