Предстоящи събития в страната на 24 март 2023 г.
Секция: Предстоящи събития
24 Март 2023 07:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 24 март 2023 г.

/КРОСС/  ***

София.

От 14.00 часа, Гранитна зала на Министерския съвет, министърът на икономиката и индустрията Никола Стоянов и министърът на земеделието ЯворГечев ще представят електронната платформа за наблюдение на цените на част от основните хранителни продукти.

 

***

София.

От 12:00 часа министърът на енергетиката Росен Христов и изпълнителният директор на "Булгатрансгаз“ Владимир Малинов ще инспектират напредъка на изграждането на терминала за втечнен природен газ край пристанището в Александруполис, Гърция.

 

***

София.

От 10:30 часа в централата на КНСБ (пл. "Македония" 1), конгресен център "Глобус", зала "Европа", ще се проведе продължение на традиционните срещи с представители на основните политически партии, които участват в предстоящите избори за Народно събрание - дискусия с водачи на листи от коалиция "БСП за България". 

***

София.

От 11.00 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще провери новоизградената детска градина в с. Бистрица, район "Панчарево".

 

***

Враца.

От 13.00 часа в заседателната зала на Окръжен съд – Враца  ще се проведе кратък брифинг, на който ще бъдат представени основните данни от годишния отчет на институцията.

 

***

Разград.

От 14:30 часа здравният министър д-р Асен Меджидиев ще даде брифинг пред МБАЛ "Св. Иван Рилски – Разград“ АД след среща с изпълнителния директор д-р Станимир Георгиев, с кмета на Разград Денчо Бояджиев и с областния управител Драгомир Златев за осигуреността на здравни грижи в малките населени места.

 

***

Смолян.

Между 13:30 и 14:00 часа пред централния вход на Областна администрация – Смолян ще бъдат доставени бюлетините за изборите за народни представители на 2 април  т.г. 

 

***

Стара Загора.

В 11.30 часа в зала 203 на Общинска администрация кметът Живко Тодоров ще се срещне с дамите от "Берое Стара Загора“, които защитиха трофея си в турнира за Купата на България при жените.

 

***

Стара Загора.

В 12.00 часа кметът Живко Тодоров ще поздрави Радомир Стоянов, който завоюва бронзов медал на Световното първенство по ММА, провело се в Белград.

 

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Културен център "Стара Загора“ ще се състои концерт на Държавна опера – Бургас "Енио Мориконе – киното в ноти“.