Lidl казва “Благодаря” на любителите на свежи цветя с томбола в Lidl Plus
Секция: ЛЮБОПИТНО
27 Март 2023 13:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Lidl казва “Благодаря” на любителите на свежи цветя  с томбола в Lidl Plus

/КРОСС/ Любителите на цветя имат възможност да внесат пролетта у дома с близо 20 различни вида свежи цветя или растения в саксия на достъпни цени от Lidl, като между 27 март и 2 април имат шанса и да участват в специалната цветна томбола.  С нея веригата казва “Благодаря” на всички свои клиенти, които целогодишно избират достъпните цветя, подбрани специално за всички посетители на 116-те магазина в цялата страна.

Механиката за участие в томболата на най-голямата верига за хранителни стоки в Европа е много лесна. Всеки, закупил цвете в саксия или друг вид цвете в периода 27 март – 02 април, има шанс да спечели един от 120 специално подбрани и аранжирани букети  “Елеганс”, с които да дадат старт на пролетното  настроение. Достатъчно е клиентите да сканират на касата приложението Lidl Plus, след което да потвърдят, отново в него, своето участие в томболата. Печелившите ще бъдат избрани на 3 април, а всички спечелили ще бъдат обявени в мобилното приложение. Пълните условия за играта може да намерите тук.

Политиката на Lidl за осигуряване на подбран асортимент от растения в саксия и свежи сезонни букети и цветя е част от цялостната стратегия на веригата да даде достъп на потребителите до онова, от което се нуждаят, близо до тях и на оптимални цени. Сред предложенията в специалната седмица с томбола за един от 120 пролетни букети “Елеганс“ са букети от  рози или лалета, както и мушкато, фикус, хризантеми, орхидеи и много други растения в саксии, подходящи за сезона. На цветните рафтове в магазините ще има и луковици за засаждане, точно навреме за пролетното освежаване на дома и градината.

Освен с атрактивната томбола в края мартминимум 10 лв. всяка седмица с купоните в него, да се възползват от различни рецепти, идеи и съвети за трапезата, специални намаления за продукти и услуги извън магазините на веригата, както и да следят хронологията на всяко пазаруване в дигиталните касови бележки - още един начин за оптимално проследяване на месечния бюджет.