Над 30 вида сирена и кашкавали с намаление до 30% тази седмица в Kaufland
Секция: ЛЮБОПИТНО
27 Март 2023 15:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Над 30 вида сирена и кашкавали с намаление до 30% тази седмица в Kaufland

/КРОСС/ Най-големият ритейлър у нас – Kaufland Българя сваля цените промоционално на 34 вида сирена и кашкавали тази седмица, като най-търсените продукти се предлагат с до 30% намаление. Компанията предоставя на своите клиенти разнообразие от видове и марки млечни продукти, включително и такива от собствената си българска марка „Брей!“.

В хипермаркетите на веригата могат да бъде намерен богат избор от кашкавал от краве мляко с намаление до 30%, като ритейлърът се е погрижили за всеки вкус – от почитателите на гюбека до тези на кашкаваленото роле, което е с 25% отстъпка. Над 20 вида са сирената с промоционална цена. Млечните предложения от витрината с обслужване достигат до намаления от 40%, в това число са и сирената с по-специфични вкусове като тези с маслини или кимион. Голямото намаление на сирена и кашкавали обхваща периода от понеделник (27.03.) до неделя (02.04.).

За максимално улеснение на седмичния пазар, ритейлърът предлага идеи и специално подбрани рецепти от Kaufland, които можете да намерите тук. Менюто обхваща широка гама вкусове и интереси - от интернационална кухня до сезонни вкусотии, от сладкиши с много сметана до веган специалитети.

Седмичните брошури на Kaufland с всички специални предложения, предлагат нова порция атрактивни предложения всеки понеделник. Към тях всеки четвъртък компанията добавя още повече атрактивни оферти за уикенд пазаруване.

Информирайте се за Kaufland изгодните цени и във Viber.