Това е новото Renault Espace (Снимки)
Секция: Автомобили
28 Март 2023 15:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Това е новото Renault Espace (Снимки)

/КРОСС/ Днес RENAULT разпространи първите официални снимки, видео и информация за новото поколение на емблемата си ESPACE, което ще бъде лансирано на пазара във версия с пет и седем седалки.

"Espace започна революция, постави началото на визия за бъдещето и никога не е спирал да се променя с времето", анонсират от Renault. "Той остана верен на ДНК-то си като 5- или 7-местен превозвач на дълги разстояния и все още е най-просторният модел в гамата на Renault".

В същото време, от Renault посочват, че новият ESPACE, който ще бъде наличен за поръчка от пролетта на тази година, е по-малък като външни габарити и с 215 килограма по-лек от своя предшественик, като идва с напълно хибридната система за задвижване E-Tech с максимална мощност от 200 конски сили. Показанията за разхода на гориво са на ниво от 4.6 литра на 100 километра, а автономността е до 1100 километра.

Разработеният на базата на платформата CMF-CD автомобил ще бъде лансиран на пазара с 32 системи за подпомагане на управлението и повишаване на безопасността, адаптивната система MULTI-SENSE, технологията 4CONTROL Advanced за управление на четирите колела и други.

Основен акцент при новото RENAULT ESPACE е внушителният му панорамен стъклен таван, за който от компанията споделят, че е най-големият в момента на пазара. Той е с обща площ от над 1 квадратен метър, като дължината му е 1.33 метра, а ширината е 84 сантиметра, и се простира и върху трите реда седалки.