Майката на изчезналия Емил Боев: Чакаме и се надяваме
Секция: БЪЛГАРИЯ
29 Март 2023 11:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Майката на изчезналия Емил Боев: Чакаме и се надяваме

/КРОСС/ Вече два месеца няма следа от изчезналия Емил Боев в Перник. Той изчезна на 28 януари в покрайнините на града, като тогава е бил на фестивала „Сурва" с приятели.

Майката на Емил - Иванка Стоянова, призова за информация за пореден път чрез социалните мрежи.

„Вече не знаем към кого да се обърнем за помощ. Чакаме и се надяваме. Това е единственото, което ни е останало", сподели тя пред NOVA.

"Въпреки паричната сума, която обявихме, вече няма и обаждания. Снощи само се обади жена, която каза, че е видяла момче с подобно описание на "Патриарха", но не го е снимала", каза още тя.

"От полицията в Перник никога не са ни търсили. Ние ги търсим. Последната обратна връзка с тях беше на 2 март. Няма как да няма следа от Емил 61 дни. Аз съм потресена от отношението им към нас като родители и защо никой не ни се обажда от тях. Ние искахме делото да се прехвърли към Софийска градска прокуратура, но и от там няма обаждане вече един месец", каза още майката на Емил.

Тя сподели, че семейството има предположения, че синът им може и да е изведен в чужбина. Иванка Стоянова призова още веднъж всеки, който има информация да снима и да се обади на семейството.