Предстоящи събития в страната на 4 април 2023 г.
Секция: Предстоящи събития
04 Април 2023 07:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 4 април 2023 г.

/КРОСС/ ***

София.

От 16.30 часа, Гранитна зала на Министерския съвет, министър-председателят Гълъб Донев и генералният секретар на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР) Матиас Корман ще участват в официалното представяне на доклада "Икономически преглед на България", изготвен от ОИСР.

***

София.

От 09.00 часа в хотел "Балкан" ще се проведе конференция "Замъгляване на истината - дезинформация в Югоизточна Европа", организирана от фондация "Конрад Аденауер".

***

Благоевград.

От 15.40 часа в двора на Трето основно училище "Димитър Талев" е предвидено тържество, посветено на ромските обичаи, приятелство и толерантност.

***

Бургас.

От 16.30 часа в Културния дом НХК ще започне прожекция на филма "Обезличаване" в рамките на "София филм фест на брега".

***

Бургас.

От 19.00 часа в Драматичен театър "Адриана Будевска" ще започне "Актрисата".

***

Плевен.

От 10.00 часа ръководството на Окръжна прокуратура - Плевен ще представи годишен доклад на тема "Прилагането на закона и дейността на прокуратурите от региона на Окръжна прокуратура - Плевен и на разследващите органи през 2022 година."

***

Пловдив.

От 11.45 часа държавният глава Румен Радев ще се срещне с представители на бизнеса в Тракия икономическа зона.

***

Пловдив.

От 14.00 часа Румен Радев ще присъства на Световното първенство по фехтовка за младежи и кадети, което се провежда под негов патронаж.

***

Стара Загора.

От 14.00 часа в РБ "Захарий Княжески" ще бъде представена книгата "130 г. българи в небето" от проф. д-р о.з. полковник Димитър Недялков и представяне на филм за авиацията.

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в РБ "Захарий Княжески" ще се състои празник, посветен на 140 г. от построяването на НУ "Димитър Благоев".

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в Зала "Байер" ще бъде представена изложба на Дарина Пеева и Моника Роменска, лауреати на Национална изложба "Графичен форум" 2021.

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в Арт фоайе на Радио Стара Загора премиерно ще бъде представен романът "Възлюбените" от Боян Йорданов.

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Оперен театър ще бъде представена рок операта "Исус Христос суперзвезда" от Андрю Лойд Уебър и Тим Райс на Държавна опера - Пловдив.

***

Стара Загора.

От 19.30 часа в Куклен театър ще бъде представен моноспектакълът "Дърво без корен" на Илиян Марков по разкази от Николай Хайтов.