Вземи потребителски кредит от Fibank и можеш да спечелиш
Секция: ИКОНОМИКА
04 Април 2023 11:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Вземи потребителски кредит от Fibank и можеш да спечелиш

/КРОСС/ Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага нова промоционална кампания по повод 30-ия си рожден ден. Всеки месец банката предоставя възможност за награди на 30 свои клиенти, които са подали искане и са усвоили потребителски кредит. Те имат възможност да получат първата месечна погасителна вноска от своя кредит обратно.

Клиентите на Fibank могат да се възползват от висока сума на финансиране в размер до 80 000 лв. и атрактивна лихва от 4.74%.

В кампанията участват клиенти, които са се възползвали от един от следните, предлагани от банката, потребителски кредити: „Стандартен“, „Супер кредит“ или „Сигурност“. Всеки от тях предоставя различни параметри, за да могат клиентите сами да изберат продукта, който най-точно отговаря на техните нужди и възможности.

Пълните условия на промоцията са публикувани на сайта на Fibank: https://www.fibank.bg/bg/chastni-lica/aktualno/30-godini-fibank-spechelete-vnoska-po-potrebitelski-kredit

Първа инвестиционна банка вече 30 години е лоялен партньор на бизнеса и домакинствата в България, предоставяйки им най-иновативните и клиентски ориентирани продукти и услуги. През годините ПИБ се утвърди като лидер в електронните разплащания и предлагането на съвременни дигитални решения, като закономерно бе отличена за една от най-добрите дигитални банки в Източна Европа.

През цялата 2023 година Fibank ще продължи да изненадва своите клиенти с още много промоционални кампании и награди.