Нови по-достъпни TWS слушалки от Sony WF-C700N
Секция: Технологии
04 Април 2023 18:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нови по-достъпни TWS слушалки от Sony WF-C700N

/КРОСС/ Sony има нови по-достъпни напълно безжични слушалки, WF-C700N. Моделът е създаден след обработка и анализ на огромно количество данни за формата и индивидуалната чувствителност на различните размери уши. Данните са събирани от момента, в който компанията пуска на пазара първите в света "ïn ear" слушалки през 1982 г.

Цилиндричният калъф за зареждане е малък и лесен за пренасяне в джоб или чанта. Можете да избирате между черно, бяло, лавандула и градински чай и да откриете най-подходящия за вас цвят.

Слушалките са с шумопотискащи функции и режим Ambient Sound. При режим Ambient Sound микрофоните за околна среда улавят повече звуци от света около вас, за да може да получите максимално естествено преживяване, докато слушате, и да не прекъсвате връзката със заобикалящия ви свят.

WF-C700N предлагат и функцията Adaptive Sound Control, която променя настройките за околен шум в зависимост от това къде се намирате и какво правите. Слушалките разпознават местата, които посещавате често, като например офиса, фитнеса и любимото ви кафене, и превключват между отделните режими в зависимост от ситуацията.

WF-C700N осигуряват високо качество на звука благодарение на технологията за подобряване на звука DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). Използвани са 5 мм говорители.

Освен това има издръжливост на батерията до 15 часа с включената в кейса батерия, както и водоустойчивост IPX4. WF-C700N предлагат Multipoint връзка, което означава, че можете да ги свържете с две Bluetooth устройства едновременно.

WH-1000XM5 вече и в Midnight Blue

След пускането им на пазара през 2022 г. безжичните слушалки WH-1000XM5 стават носители на множество награди. Сега Sony добавя тяхна версия в цвят Midnight Blue.

Устойчив дизайн

При разработката на WF-C700N и WH-1000XM5 Midnight Blue Sony залага и на устойчивите решения. В опаковъчните материали и за двата модела не е използвана никаква пластмаса.

WF-C700N ще бъдат налично от м. април 2023 г. на цени от приблизително 259 лв.

WH-1000XM5 Midnight Blue ще бъдат налични от м. април 2023 г. на цени от приблизително 819 лв.