Предстоящи събития в страната на 10 април 2023 г.
Секция: Предстоящи събития
10 Април 2023 07:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 10 април 2023 г.

/КРОСС/ ***

София.

От 14:00 ч. в София Тех Парк, зала "Джон Атанасов, министър Александър Пулев кани на форума всички областни управители и кметове на общини в България във връзка с предстоящото кандидатстване по процедура от Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ) - за развитие на индустриалните зони и паркове.

***

София.

От 11:00 часа в сградата на Висшето училище по телекомуникации и пощи ще се проведе тържествена церемония по удостояването на Илхан Кючюк с почетната титла "доктор хонорис кауза".

***

Бургас.

От 11.00 часа в Драматичен театър "Адриана Будевска" ще се проведе пресконференция във връзка с премиерата на спектакъла "Летните оси ни хапят даже през ноември".

***

Бургас.

От 19.00 часа в Културния дом НХК предстои концерт "Мелофобия" по идея на Милица Граднишка и Иван Велчев. Режисьор Цвети Пеняшки.

***

Бургас.

От 19.00 часа в Драматичен театър "Адриана Будевска" ще започне "Летните оси ни хапят даже през ноември".

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в РБ "Захарий Княжески" ще бъде представена стихосбирката на Румяна Николаева "Водолей" с любезното участие на акад. Марин Кадиев.

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Културен център "Стара Загора" ще се състои театралното представление „Дийв и Устър в Пределно ясно" по текстове на П.Г. Удхаус, с участието на Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Даниел Пеев.

***

Ямбол.

От 13:00 часа пред сградата на Регионален исторически музей - Ямбол ще се състои официална церемония "Първа копка" за започване на строително-монтажните дейности по проект "Ремонт и модернизация на Регионален исторически музей - гр. Ямбол".

***

Ямбол.

От 18:00 часа ще бъде открита изложбата "Целият свят от едно яйце" с над 250 яйца от личната колекция на д-р Ваня Велкова в зала "Съвременност" на Културно-информационен център "Безистен".