Предстоящи събития в страната на 20 април 2023 г.
Секция: Предстоящи събития
20 Април 2023 07:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 20 април 2023 г.

/КРОСС/ ***

София.

От 11.30 часа, в парк "Заимов, заместник-кметът на София по екология Десислава Билева ще провери дейностите по косенето на зелени площи.

***

София.

От 9.30 часа, Витоша Парк Хотел, ще се състои кръгла маса "Нови иновативни терапии, реалност и бъдеще", организираната от Българската асоциация по хемофилия.

***

София.

От 13:00 часа в столичния район "Банкя" ще се състои "Първа копка" по проект "Изграждане на ВиК инфраструктура в Столична община".

***

София.

От 18:30 часа в Столична библиотека ирландската писателка Джен Карсън ще представи романа си "Подпалвачите" (пл. "Славейков" 4, новата зала на трети етаж).

***

Благоевград.

От 12.00 часа кметът на Благоевград Илко Стоянов ще даде пресконференция по актуални теми, свързани с града. Срещата ще се проведе в кабинет № 106.

***

Велико Търново.

От 11.00 часа в Изложбени зали "Рафаел Михайлов" ще се проведе официалното откриване на Международното изложение "Културен туризъм".

***

Добрич.

От 10.00 часа в Голямата зала на Община град Добрич ще се проведе Общинско ученическо състезание "Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации".

***

Добрич.

От 15.00 часа д-р Асен Меджидиев ще посети с. Свещарово и Шабла по повод инициативата за изнесени медицински прегледи в областта.

***

Кюстендил.

От 11:00 часа, площад "Велбъжд", поднасяне на венци и цветя по повод 147 години от избухването на Априлското въстание.

***

Пловдив.

От 12:00 часа, в сградата на Областна администрация - Пловдив, ще се проведе брифинг за представители на медиите, след работна среща на министър Шишков за водоснабдяване на Пловдив и региона.

***

Смолян.

От 14.00 часа в Сесийна зала на Община Смолян, Общински съвет - Смолян ще проведе редовно заседание.

***

Смолян.

От 18:00 часа в Народното читалище "Кирил Маджаров - 1866" в смолянския квартал Устово ще се проведе празничен концерт "Пъстър Великден".

***

Шумен.

От 10.00 часа, в зала 203 на общинската администрация, зам.-кметът по образование и култура Найден Косев ще представи програмата и събитията, посветени на Деня на Шумен - 11 май.

***

Шумен.

От 10.00 часа ще се проведе брифинг за Деня на Шумен и на събитията, включени в празничната програма за седмицата от 8 до 14 май.