LG с топ отличия iF DESIGN AWARD 2023
Секция: Технологии
26 Април 2023 13:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG с топ отличия iF DESIGN AWARD 2023

/КРОСС/ LG Electronics (LG) обяви своите 23 отличия от тазгодишното издание на iF Design Award, затвърждавайки непоколебимия ангажимент на компанията към изключителния продуктов дизайн и потребителско изживяване. Впечатляващият списък с награди включва и златното отличие iF Gold Award за Product Design, присъдена за уникалния LG PuriCare AeroFurniture.

Пречиствател за въздух, който се използва едновременно и като помощна маса или лампа за настроене, LG PuriCare AeroFurniture може да се похвали с изключително компактен дизайн. Продуктът осигурява максимално удобство на потребителите, с възможността да се използва в различни пространства като спалнята или хола, като освен това осигурява персонализиране на функциите и дизайна си. С различни цветови комбинации и избор на двата варианта на плот, новият AeroFurniture може да бъде променен така, че да пасне на всеки вкус и всеки интериор.

Други иновации на LG, отличени за своя изключителен продуктов дизайн на iF Design Award 2023 включват LG OLED Flex, зашеметяващ телевизор с първия извиващ се 42-инчов OLED екран, както и LG хладилник с MoodUPTM технология, домакински уред от следващо поколение със сменящи цвета си панели на вратата, които се контролират от приложението LG ThinQ. LG gram Style, мощен лаптоп с тънък, елегантен дизайн, който сякаш сменя цвета си в зависимост от светлината и ъгъла, също е отличен от журито на наградите.

Награден в категория Product Concept, LG OMNIPOD представя ново мобилно изживяване, предлагайки автомобилно купе, което може да служи като продължение на дома. Междувременно, LG ThinQ, смарт платформата на компанията, е отличена в категория Communication за повишаване на удобството, благодарение на въведените интуитивни функции.

Провеждани ежегодно в Германия, наградите iF Design Award са международно смятани за една от трите най-престижни награди заедно с Red Dot Award и International Design Excellence Award (IDEA). Тази година участват общо 11,000 продукта от целия свят, надпреварвайки се за отличие в 9 категории награди.

„Успехът, на който се наслаждаваме тази година, е резултат от отдадеността, с която разработваме иновативни лайфстайл решения, въз основа на огромните ни опит и данни за потребителите," споделя Хуанг Сунг-гул, ръководител на LG Electronics Corporate Design Center. „Ние ще продължим да предлагаме различни дизайни, които осигуряват първо - уникално и ново потребителско изживяване, подобряват удобството, но и усъвършенстват емоционалния елемент, който може да накара и потребителите, и индустрията да се усмихнат."