Yettel дава 30% отстъпка за SAMSUNG Galaxy A34 онлайн
Секция: Технологии
27 Април 2023 17:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel дава 30% отстъпка за SAMSUNG Galaxy A34 онлайн

/КРОСС/ Този месец ексклузивната онлайн оферта от Yettel е заредена с цели 30% отстъпка за един от най-популярните смартфони на SAMSUNG – новия Galaxy A34. Потребителите могат да вземат изгодно хитовия модел при покупка през онлайн магазина на оператора yettel.bg с план Total или Total Unlimited и договор за 2 години. В момента цената на един от бестселърите на бранда в брой е 325,99 лв. вместо 499,99 лв., а на изплащане той може да бъде взет за 16,59 лв. на месец вместо за 24,99 лв. с Total Unlimited 35.99.

SAMSUNG Galaxy A34 5G идва с изчистен и елегантен дизайн в разнообразни цветове. Моделът създава изображения с кристално качество дори при ниска осветеност или ярка светлина, като използва водещите иновации на SAMSUNG Galaxy – Nightography и изкуствен интелект, за своята тройна камерa. Тя е с  48MP основен сензор, а работата му се допълва от 8 MP ултра широкоъгълна камера и 5 MP камера за макро снимки.

Смартфонът разполага  със страхотен 6,6“ Super AMOLED екран с подобрената технология Vision Booster и честота на опресняване от 120 Hz. Потребителите могат да се наслаждават на огромно количество съдържание, да правят и съхраняват снимки, видео и различни приложения, разчитайки на 6GB оперативна памет и 128 пространство за съхранение, плюс поддръжка за microSD карта до 1TB. Galaxy A34 5G работи безупречно с чип Mediatek MT6877V Dimensity 1080

Благодарение на батерията с капацитет от 5000 mAh Galaxy A34 5G остава зареден по-дълго време, като при стандартно ползване потребителите могат да се насладят на до два дни ползване. Разходът на енергия пък се оптимизира въз основа на начина по-който потребителят ползва своя телефон чрез функцията Adaptive Battery.

Не на последно място, SAMSUNG гарантира до четири поколения обновления на операционната система и пет години актуализации на сигурността за Galaxy A34 5G, a от Yettel смартфонът идва не с 2,  а с 3 години безплатна гаранция. Така потребителите имат достъп до найновия софтуер и сигурност и си гарантират максимално дълъг живот на любимото устройство.

Нa yettel.bg SAMSUNG Galaxy A34 5G се предлага в четири цвята – лайм, графитено, виолетово и сребристо.

Повече за офертата и пълните ѝ условия можете да откриете на сайта на оператора.