Предстоящи събития в страната на 1 май 2023 г.
Секция: Предстоящи събития
01 Май 2023 07:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 1 май 2023 г.

/КРОСС/ ***

София.

От 10:00 часа на пл. "Орлов мост" Конфедерацията на независимите синдикати в България ще проведе синдикална акция "За правото на сдружаване и достойни заплати!". Ще бъде блокирано за кратко движението в центъра на столицата в района.

***

София.

От 11:00 часа на Лятната естрада в Борисовата градина офийската градска организация на БСП организира митинг-концерт по случай 1 май - Ден на труда и международната работническа солидарност.

***

От 11:00ч на столичния пл. "Славейков" Лявото обединение ЛЕВИЦАТА! организира инициатива по повод 1 май- деня на труда и левия печат под надслов "Справедливост за труда - Твоят труд струва повече".

***

София.

Конфедерацията на труда "Подкрепа" организира празнично шествие от 11.00 ч. от пл. "Света Неделя" до музей "Земята и хората", където от 12.30 ч. започва концерт "РОК ЗА ТРУДА".

***

София.

***

София.

От 14:30 часа в Народното събрание парламентарната група на "БСП за България" организира Кръгла маса на тема: "Съвременни предизвикателства пред хората на труда".

***

Бургас.

От 10.30 часа пред църквата в кв. "Долно Езерово" ще започне празника на квартала.

***

Българово/Бургас.

От 18.00 часа на площада в града ще се проведе концерт с благотворителен цветен базар.

***

Добрич.

От 16:00 ч., в клуба на ПП "Възраждане" на адрес: ул. "Кап. Димитър Списаревски" 1, в сградата на НТС, етаж 3 каб. 306 ще се проведе пресконференция във връзка с отмененото празнично шествие за деня на българската просвета и култура и славянската писменост 24 май от страна на Община Добрич.

***

Панагюрище.

От 20.30 часа председателят на Народното събрание Росен Желязков ще произнесе слово и ще участва в тържественото отбелязване на 147-ата годишнина от Априлското въстание в Панагюрище и в местността "Оборище".