Fibank и УНСС стартират партньорството си с концерт на Любо Киров
Секция: ИКОНОМИКА
10 Май 2023 14:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Fibank и УНСС стартират партньорството си с концерт на Любо Киров

/КРОСС/ На 17 май 2023 г., на открита сцена в двора на Университета за национално и световно стопанство (УНСС), Fibank и Любо Киров ще предложат един зрелищен концерт за всички студенти, преподаватели и членове на Алумни клуба в навечерието на празника на университета (21 май). Събитието отбелязва 103-годишнината на УНСС и 30-годишнината на Първа инвестиционна банка.

Специално за своята 30-годишнина, Fibank предоставя на всички студенти от УНСС на възраст до 23 години преференциални условия по пакет Digital Me. До 12 май те могат да открият безплатно своя пакет в банката, а направилите поне едно плащане с пакетната дебитна карта, участват в теглене за спечелване на един от десет VIP пропуска за концерта на Любо Киров. Студентите, открили преференциален пакет Digital Me, извършили поне едно плащане по време на самото събитие и използвали дебитната си карта от него в специалната street food зона по време на концерта, ще получат 10 лева cash back обратно по пакетната си дебитна карта.

Пакет Digital Me носи множество предимства за студентите на УНСС:

-        Без такса за поддръжка на пакета до навършване на 24-годишна възраст;

-        Без такси за откриване и поддръжка на пакетна разплащателна сметка с дебитна карта, която е удобна за получаване на стипендия, заплата и други доходи;

-        Без такса за теглене на банкомат на Fibank и възможност за дигитализиране на картата в Apple Pay, Garmin Pay, Google Pay, Fitbit Pay;

-        Безплатна регистрация за дигиталното банкиране и мобилното приложение My Fibank с неограничени безплатни вътрешнобанкови преводи и поредица удобни услуги, като: комунални плащания на сметки за електричество, телефон, интернет и други; възможност за закупуване на електронни винетки; възможност за издаване на виртуална дебитна или кредитна карта.

В празничната за Fibank и УНСС 2023-а година двете институции са предвидили и други съвместни активности, които ще се споделят на: https://www.fibank.bg/bg и https://www.unwe.bg/bg/ .