Рая Назарян: С мен не са водени разговори да бъда правосъден министър
Секция: Коментари
21 Май 2023 09:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Рая Назарян: С мен не са водени разговори да бъда правосъден министър В понеделник Мария Габриел ще върне изпълнен мандата със състав и структура на правителство

/КРОСС/ „Разговори с ПП-ДБ водим още преди връчване на първия мандат. Не съм присъствала на срещата и нямам пълна информация. Със сигурност не е било да откажат подкрепа, изявлението на Христо Иванов бе за конституционен кабинет, което е за по-голяма подкрепа, а не за отказ. Оптимисти сме, че мандатът на Мария Габриел ще бъде подкрепен. В понеделник тя ще върне изпълнен мандата със състав и структура на правителство". ". Това заяви в предаването „Офанзива" по NOVA NEWS депутатът от ГЕРБ-СДС Рая Назарян.

Тя обясни, че административни хватки с падащ кворум не са желани, не са търсени. „Логично е всяка една от формациите да имат вицепремиер, но тази преценка ще бъде направена от Мария Габриел", каза депутатът. Рая Назарян отрече с нея да е воден разговор да бъде правосъден министър.

По думите на Назарян експертът на първо място трябва да е с доказан опит. „Водещото е натрупаният опит, който има даден експерт", обясни Рая Назарян. На въпроса за сегашния евродепутат Илхан Кючук, тя отговори, че той е и експерт, и политическа фигура, но дали ще бъде в състава на евентуалния кабинет, отговорът е при Мария Габриел.