"Левски" празнува 109 години "синя" любов
Секция: СПОРТ
24 Май 2023 11:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
"Левски" празнува 109 години "синя" любов

/КРОСС/ Родният гранд "Левски" чества днес 109 години от създаването на клуба. На стадион "Георги Аспарухов" са планирали няколко инициативи, с които да бъде отбелязан "синият" празник. В 11 часа ръководство, футболисти, ветерани и служители ще положат венци и цветя на Могилката в градинката на 22-а гимназия в София. В клубния магазин на "Герена" пък част от звездите на тима, сред които капитанът Пламен Андреев, от Хосе Кордоба, Билал Бари (от 13 до 14 часа) и Патрик-Габриел Галчев (от 14 до 15 часа). Съоръжението на "сините" пък ще приема през целя ден желаещи да направят обиколка на "Георги Аспарухов", включваща посещение на тунела и домакинската съблекалня, както и достъп до официалния терен на стадиона, VIP зоната в сектор А и клубната експозиция. В продажба са и специални колекционерски виртуални билети по повод рождения ден на клуба.

Съобщението на "сините":

Днес отброяваме 109 години от онзи паметен за всички ни момент, в който група ентусиасти поставят началото на нашата вековна любов - футболен клуб "Левски".

109 години, в които съхраняваме паметта, следвайки примера на легендите, които създадоха мита за величието на футболната игра.

109 години, в които името ни задължава.

Честит празник, левскари!