SoftOne България обявява назначаването на Радослав Вангелов за нов изпълнителен директор
Секция: Технологии
25 Май 2023 11:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
SoftOne България обявява назначаването на Радослав Вангелов за нов изпълнителен директор

/КРОСС/ SoftOne България, водещ доставчик на облачно базирани бизнес софтуерни решения в България и Югоизточна Европа, обявява назначаването на Радослав Вангелов за нов изпълнителен директор на компанията. Това решение отразява стратегическия ангажимент на SoftOne за по-нататъшно укрепване на позицията си на местния пазар и стимулиране на траен растеж.

Радослав Вангелов притежава богат опит и по-голямата част от професионалната му кариера преминава в индустрията на софтуерните решения за управление на бизнеса. Заемал е ключови позиции в някои от най-големите български консултантски компании по внедряване, както и във водещи софтуерни организации като SAP и Oracle. През годините той демонстрира изключителни умения в различни важни области, включително бизнес развитие, оперативно управление и ръководене на екипи.

Докато SoftOne продължава да расте и да се разширява, Радослав Вангелов ще изведе компанията на следващо ниво, като приложи своя дългогодишен опит, пазарни познания, стратегическо мислене и силни лидерски умения. Той ще надгради дългосрочната стратегия на компанията за предоставяне на българските МСП на базирани в облака продукти и услуги, които правят дигиталната трансформация постижима за всеки бизнес в страната.

„Изключително съм развълнуван да се присъединя към SoftOne и да изведа компанията на следващо ниво в развитието ѝ", каза Вангелов и добави: „Ще се фокусираме върху бързото разрастване на националната ни партньорска мрежа и внедряването на нови продукти и услуги, които отговарят на бизнес нуждите на нашите клиенти. Вълнуващо е да работя с талантливия екип на SoftOne, за да продължим да стимулираме растежа на компанията и да предоставяме още по-висока добавена стойност на нашите клиенти и партньори."

Главният изпълнителен директор на SOFTONE Group, Панос Мартинис, коментира: „В такъв ключов момент за SoftOne България сме развълнувани да приветстваме Радослав Вангелов като наш нов изпълнителен директор. Докато продължаваме да растем и да се разширяваме, ние сме уверени, че неговите обширни познания за индустрията и лидерският му опит ще бъдат от решаващо значение за извеждането на SoftOne към един нов етап на развитие в България. Като компания ние сме твърдо решени да инвестираме в местни талантливи професионалисти и назначаването на Радослав е свидетелство за този поет от нас ангажимент."