Тошко Йорданов за записите: Кирил Петков си призна как пази Бойко Борисов
Секция: БЪЛГАРИЯ
26 Май 2023 11:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тошко Йорданов за записите: Кирил Петков си призна как пази Бойко Борисов

/КРОСС/ "Ще цитирам една мисъл на Сенека: "Времето разкрива истината". Времето минава, истината става все по-ясна. Това, което ние казахме преди година...преди 6 месеца излезе наяве. Истината излиза наяве. Вече няма спорове кой какъв е. Петната и калта, които бяха хвърлени върху ИТН и Слави, става ясно, че са били хвърлени от едни боклуци и ние сме абсолютно прави. Това, което сме казвали - това сме правили, въпреки лъжите на Кирил Петков, Асен Василев и Радостин Василев". Това заяви в кулоарите на НС Тошко Йорданов от „Има такъв народ", коментирайки твърдението на Кирил Петков, че политици от ПП-ДБ са били записвани по време на работни срещи.

"Вчера Кирил Петков си призна прекрасно какво има в тези записи. Как трябва да пази Бойко Борисов, как войната с него е за цвят, как трябва да направят правителство, как са договаряли да сменят шефовете и да реформират службите със съгласие на чужди посолства. Това е национална измяна, съжалявам", категоричен е той.

"Представете си френските специални служби да бъдат редени от британските специално служби, какъв скандал ще има във Франция, а тези правят точно това. Кирил Петков не е българин в главата си, той е всякакъв друг, но не е българин. Тези не са българи, не работят за националните интереси а за себе си, безумно алчни са за власт", каза още Йорданов.