Защо мразят Радев
Секция: Коментари
28 Май 2023 12:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Защо мразят Радев

/КРОСС/ Целокупният евроатлантически планктон - от схемаджиите и кандидат-диктатори Кирил, Асен и антуража им, през жълтопаветните политолози, социолози и всякакви други -лози, та чак до онова политическо зомби Костов - искрено и лично ненавижда Румен Радев. Те отдавна не говорят срещу ГЕРБ, мафията, ДПС, Пеевски, дори и патосът им срещу Гешев доста намаля.

Но за сметка на това спомене ли се името на президента, изпадат в неконтролируем бяс. На пръв поглед никаква логика няма в това. Президентът има изцяло представителни функции. А доколкото притежава някаква реална власт, тя в никакъв случай не е достатъчна, за да направи той "преврат", да "унищожи демокрацията", "да ни вкара в Евразия" и изобщо да извърши всички онези страхотии, в които го обвинява умнокрасивитетът.

Истинската причина за омразата на "правоверните евроатлантици" към Румен Радев е, че той им пречи. Пречи им да осъществят най-голямата си мечта, а именно да превърнат България в безмозъчна и безгласна колония, която ще изпълнява всяка заповед от "партньорите".

Планктонът не иска да има мислещи политици. Планктонът не иска да има мислещи хора. Планктонът мечтае всички да са като него - марионетки. В неговите представи всяка една заповед трябва да бъде изпълнена по възможно най-лакейския начин. Дори и престъпната, като, например, тази за пращане на български войски на фронта в Украйна.

Е, Румен Радев е пречка за осъществяването на тази основна жълтопаветна слугинска мечта. И затова го мразят. Слугите най-силно мразят тези, които са различни от тях.


Източник: фейсбук/Петър Волгин