ДПС Русе застават твърдо зад лидера на ДПС Мустафа Карадайъ
Секция: ПОЛИТИКА
30 Май 2023 12:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ДПС Русе застават твърдо зад лидера на ДПС Мустафа Карадайъ

/КРОСС/ Русенските депесари заявиха своята безпрекословна подкрепа за председателя на партията Мустафа Карадайъ. Областното ръководство излезе с декларация днес, в която обяви,че застава твърдо зад лидера на Движението. От партията обявиха, че категорично се противопоставят на опитите за дестабилизация на партийните структури.

Ето и пълния текст на декларацията:

Ние, членовете на Областен съвет на ДПС Русе, придържайки се към посланието на почетния председател д-р Ахмед Доган, единодушно изразяваме подкрепата си за Председателя на ДПС г-н Мустафа Карадайъ.

Във времена на политически хаос, кризи във всички сфери на обществения живот, когато сме свидетели на разпад на държавността и национално предателство от действащи политици,

г-н Мустафа Карадайъ е единственият председател на партия, който полага всички усилия за разум и диалог между политиците и институциите, за преодоляването на кризите и за развитието на просперитета на страната ни.

Областният съвет на ДПС Русе застава твърдо зад Председателя на нашата партия г-н Карадайъ и категорично се противопоставя срещу отправени внушения, които целят дестабилизиране на партията и партийните структури.

Силата на нашата увереност, че Движение за права и свободи, ръководена от достоен лидер с визия и политически опит, е гарант, че заедно ще успеем да преодолеем този тежък и срамен за българския политически живот момент и ще продължаваме да бъдем активна част от оздравяването на политическата действителност в България.

Областен съвет на ДПС Русе