Безплатни прегледи ще се извършват в столична болница на 1 юни
Секция: БЪЛГАРИЯ
30 Май 2023 18:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Безплатни прегледи ще се извършват в столична болница на 1 юни

/КРОСС/ Безплатни прегледи, организирани по повод Международния ден на детето - 1 юни, ще се извършват в болница "Софиямед". Това съобщиха от лечебното заведение. Инициативата е традиционна и е в рамките на кампанията „Бъдете здрави“, организирана от болницата.

Педиатрите от Детско отделение на УМБАЛ „Софиямед“ ще преглеждат безплатно на 1 юни в сградата на ДКЦ „Софиямед“- в кв. "Люлин".

Необходимо е предварително записване по телефона или през системата https://superdoc.bg/ . Прегледите ще се извършват от специалисти по обща педиатрия, детска пулмология, детска неврология, детска гастроентерология, детска хематология. Прегледите ще се извършват на деца на възраст от 0 до 18 г. Всички прегледи се осъществяват с регистрация преди запазения час на съответната регистратура на лечебното заведение.

Последната кампания с безплатни прегледи в лечебното заведение беше по повод 11 години от създаването му. В болницата се извършваха безплатни прегледи на деца, както и за социално-значими заболявания сред възрастни.