През юни Yettel предлага практични смарт часовници за деца и младежи под 100 лева
Секция: Технологии
30 Май 2023 16:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
През юни Yettel предлага практични смарт часовници за деца и младежи под 100 лева

/КРОСС/  В навечерието на Деня на детето и малко преди дълго чаканата лятна ваканция Yettel предлага на вниманието на всички свои малки клиенти и техните родители редица умни часовници, подходящи за първа любима смарт джаджа на всяко дете. Потребителите, които искат да зарадват малчуганите и тийнейджърите у дома за края на учебната година или за празника, могат да го направят без да товарят семейния бюджет с разнообразни модели под 100 лв. в брой и от 2,49 лв. на лизинг в цялата търговска мрежа или в онлайн магазина на телекома.

Мобилният оператор предлага едни от най-добрите детски часовници на пазара – MyKi, с които родителите могат да следят местонахождението на детето си чрез допълнително приложение на техния смартфон. MyKi Watch 4 LITE е подходящ за най-малките любители на технологиите. С него детето не остава без контрол и родителите винаги знаят къде се намира то – MyKi часовниците засичат текущото местонахождение на детето както на открито, така и на закрито, и изпращат данните до приложението MyKi Watch, инсталирано на смартфона на родителя. Часовникът може да осъществява и обаждания до двадесет номера от телефонния си указател, които се добавят от родителя през апликацията. Моделът има списък с позволени номера и само те могат да правят обаждания към часовника. Освен важните функции за проследяване и организиране на обажданията, MyKi Watch 4 LITE разполага с възможности за чат с родителите и изпращане на снимки от вградената камера. Часовникът има редица полезни функции като крачкомер, математическа игра и възможност за създаване на аларми, които да напомнят за важните дейности и задачи от деня. Цената на модела е 49,99 лв. с план Junior 15.99 и договор за 2 години или по 2,49 лв. на месец за 24 месеца.

MyKi Watch 4 e най-функционалният детски часовник с тракер, предлаган от Yettel. Освен с основната си функционалност за проследяване и контрол над гласовите обаждания, този модел е изцяло водоустойчив и разполага с IP 67 сертификат. Той предлага тройна локализация и поддържа двупосочни гласови и дори видео обаждания, както и чат функции. Любопитна е възможността децата да добавят приятели в своя списък с контакти, като свържат своите MyKi 4 устройства чрез Bluetooth. За да е успешна връзката, тя трябва да бъде одобрена през мобилното приложение на двата часовника, така че родителите да продължават да имат контрол. MyKi 4 проследява и активността на детето през деня благодарение на вградения крачкомер. Информацията и статистиките могат да бъдат прегледани от родителите в мобилното приложение. Цената на детската джаджа е 89,99 лв. с план Junior 15.99 и договор за 2 години или 3,99 лв. на месец за 24 месеца.

HAMA Fit Watch 4910 вече е подходящ умен часовник за малко по-големите. Дизайнът му е изключително красив, а подобно на пълно функционалните смарт часовници, той предлага редица възможности за наблюдение и оптимизиране на здравословен начин на живот и активен спорт, като 13 вида различни спортни режими. HAMA Fit Watch 4910 идва със стилна фитнес каишка, лека и приятна за носене, а цената му е само 85,99 лв. в брой или по 3,99 лв. на лизинг за 24 месеца.

RIVERSONG Motive 5E Smartwatch е сред най-достъпните смарт часовници, които могат да зарадват всеки ученик. Екранът е с висока разделителна способност и се отличава със своя ултратънък дизайн. Motive 5E предлага възможности за много различни дизайни на циферблата, който може да показва прогноза за времето, нотификации от смартфона, както и редица показатели като изгорени калории, крачкомер, пулсомер или детайли от анализа на съня. Цената на модела е 79,99 лв. в брой или на лизинг за 3,99 лв. на месец за 24 месеца.

RIVERSONG Motive 3 Pro е друг много подходящ модел за ученици, който надгражда функциите на предишния часовник. За да бъдат спокойни родителите и да няма пропуснати обаждания, моделът идва с Bluetooth обаждания. Изработен е от метал и закалено стъкло и има 1,69 инча сензорен екран с резолюция 240х280 пиксела. Моделът е IP68 сертифициран и притежателите му могат да се къпят или плуват с него, без да се притесняват. Предоставя множество спортни режими, мониторинг на съня, както и изписване на прогнозата за времето. Смарт часовникът дава информация за пулс, ниво на кислород в кръвта и позволява лесна смяна на облика на цветния екран с много различни теми. RIVERSONG Motive 3 Pro показва известия от  смартфона, а цената му в момента е 99,99 лв. в брой или на лизинг по 4,99 лв. на месец за 24 месеца.

Още информация за часовниците и различните оферти на Yettel можете да намерите тук.