Потребителите на Viber с 3 месеца достъп до Spotify Premium
Секция: Технологии
31 Май 2023 19:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Потребителите на Viber с 3 месеца достъп до Spotify Premium

/КРОСС/ Rakuten обяви партньорството си със Spotify, като ще предложи на потребителите си безплатен тримесечен тестови период за Spotify Premium. Viber държи силен пазарен дял в регионите на Централна и Източна Европа и Азиатско-тихоокеанския регион, с до 98% пенетрация.

Предложението ще бъде достъпно за потребителите на Viber в избрани страни в Близкия изток, Азия и Европа - включително и в България. Отговарящите на условията потребители* ще могат да активират три месеца безплатен Premium абонамент.

Потребителите могат да активират предложението по няколко начина във Viber: през банери в платформата, през официални съобщения от Viber директно в приложението и през публикации в официалните локални канали на Viber.

За достъп до офертата, моля, уверете се, че е инсталирана най-новата версия на приложението Viber: https://vb.me/purplepr

*За тестови период на Premium, отговарящите на условията потребители ще включват потребители на Viber от страните, описани по-горе, които са навършили 18 години и са нови или съществуващи потребители на Spotify, които никога преди не са използвали Spotify офертите, споменати по-горе, в техните държави или никога не са били абонати на Spotify Premium.