Кампания "Оборище дарява” - в подкрепа на каузата на фондация “За Нашите деца”
Секция: ЛЮБОПИТНО
01 Юни 2023 10:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кампания "Оборище дарява” - в подкрепа на каузата на фондация “За Нашите деца”

/КРОСС/ В Международния ден на детето фондация “За Нашите Деца” стартира пилотното издание на кампания под надслов “Оборище дарява”, която обединява 28 социално отговорни обекти в района на Докторски паметник в София.

Участниците в кампанията - заведения, магазини, галерии, ще дарят част от своята печалба в подкрепа на каузата на фондацията през целия месец юни. Благодарение на общността специалистите на организацията ще успеят да бъдат до над 2 500 деца от 0-7 години и техните родители до края на 2023 г. и да им предоставят палитра от услуги в двата Комплекса за ранно детско развитие.

"Оборище дарява” ще предложи за всекиго по нещо - от фантастична храна до прекрасни арт материали с кауза, а българската IT компания SiteGround ще удвои първите събрани 2500 лв. Отвъд закупуването на продуктите, всеки би могъл да подкрепи инициативата и чрез платформата за дарения на фондацията.

Вдъхновяващата визия на кампанията е дело на Нанда Ментешева - художник-пътешественик, която прегърна каузата на “За Нашите Деца”.

Зад “Оборище дарява” застават и редица популярни лица като Йоанна Темелкова, Славена Вътова, Мона Гочева, Мариана Станчева, Елица Бехар.

Пълният списък от участващи локации и повече информация може да откриете на страницата на кампанията : https://oborishtedaryava.detebg.org/