Путин: Няма съмнение, че Руската федерация ще победи и ще стане гарант за мира и сигурността на всички народи
Секция: Русия
01 Юни 2023 17:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Путин: Няма съмнение, че Руската федерация ще победи и ще стане гарант за мира и сигурността на всички народи

/КРОСС/ Руският президент Владимир Путин не се съмнява, че Русия ще победи и ще стане гарант за мира и сигурността на всички нации, съобщават руски медии.

„Вярвам, че победата винаги ще бъде наша. Ние ще победим, това е недвусмислено, няма друг начин. И мисля, че нашата страна в крайна сметка ще бъде гарант за мира и сигурността за всички народи, за всички държави по света, ", каза бащата на семейство, награден с орден „Родителска слава".

„Така е. Така ще бъде, както казахте. Тук няма никакви съмнения", съгласи се с него Путин.

Държавният глава посочи, че Русия в хода на специална военна операция защитава "своята земя, своя народ и своите ценности" и затова победата определено ще бъде нейна. „Тук няма никакви съмнения, дори няма какво да говорим", повтори Путин.

Путин също така отбеляза, че бащата на семейството е получил възможност да напусне територията на Северния военен окръг, но той е решил да остане там и сега, след лечение, иска отново да се върне в зоната на военни действия. Чувайки, че човекът наистина е готов да продължи службата си веднага щом здравето му позволи, президентът посъветва: „Григорий Александрович, струва ми се, че вече сте направили каквото сте могли. Погледнах ви, имате добро образование, специалност. Ако искате да останете в системата на Министерството на отбраната, ние лесно ще го направим, без съмнение", каза държавният глава.

Той обърна внимание на факта, че мъжът има голямо семейство и изрази мнение, че не е необходимо да отива директно в зоната на специалната военна операция.

"Дайте ми съответните указания на министъра на дамите. Лесно ще изпълним всяко ваше желание, дори не се колебайте. И аз просто искам да ви благодаря за всичко, което правите - не само за вашето семейство, но и за страната като едно цяло, защитавайки своите интереси", добави още Путин.