Д-р Цветеслава Гълъбова: Днешното напрежение в парламента е недопустимо поведение
Секция: ПОЛИТИКА
02 Юни 2023 08:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Д-р Цветеслава Гълъбова: Днешното напрежение в парламента е недопустимо поведение

/КРОСС/ В предаването „Още от деня“ по БНТ Цветеслава Гълъбова, каза че  станалото в парламента може да се прочете по един-единствен начин – това е недопустимо поведение, това е позор и падение. „Това не може да се случва в сградата, където са се събрали 240 наши избраници, те да показват такова ниво на поведение. Категорично, това отново се случва на 1 юни“.

Излиза се много трудно от това състояние, защото вече твърде много обиди, квалификации са казани, твърде много обещания, които не са изпълнени, казва се едно, прави се друго, всичко това води до отвращение у нас избирателите, допълни Гълъбова. „Това е за съжаление, защото избирателите са тези, които избираме, влошава обществено-политическата обстановка и прави нашата демокрация по-малко легитимна, тъй като на избори отиват по-малко от 40% от хората, които имат право на глас. Партиите трябва да се прочистят от такива елементи. Във всички партии съм сигурна, че има качествени хора, които са почтени. Но ние виждаме най-грозното лице на партиите.“

Слава Богу, политиците не са психично болни хора, но са определено хора, които имт проблеми с характери, с личностовата си структура, смята Гълъбова. „Определено имат сериозни дефицити в сферата на морала, много сериозни“.